Снимка: Министерски съвет Да питам Цветанов как може да каже, че

...
Снимка: Министерски съвет Да питам Цветанов как може да каже, че
Коментари Харесай

Борисов се ядоса на Цветанов: Как може да каже, че няма кой да го накаже?

Снимка: Министерски съвет 

Да запитвам Цветанов по какъв начин може да каже, че няма кой да го накаже? Това сподели по време на изключителна конференция в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов. Коментарът му бе във връзка присъединяване на зам.-председателя на ГЕРБ в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия на 29 март, в което съобщи, че не се усеща осъден след оставката, тъй като няма кой да го накаже, написа Блиц. 

„ Понеже не бях гледал „ Панорама “, ми споделиха какво е споделил Цветанов. Цветанов имаше рожден ден през днешния ден, да му е цветущ.

Да го запитвам: по какъв начин може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже? Първо, може да ни накаже Господ, след това може да ни санкционират хората, мога да го санкционира и аз. Наказах го с оптималната суровост. Другото е работа на партията, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите “, съобщи Бойко Борисов.

„ Към моите съм извънредно непоколебим. Не стоя зад тях и да споделям... “, акцентира той. 

„ Тези, които в ГЕРБ даже имаше подозрения... На госпожа Цачева даже не й разреших да се върне като народен представител в Народното събрание за това, че си е избрала апартамент на ров ", посочи министър председателят. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР